Alene hjemme

Det har været en god dag i dag. Det startede overskyet, men det blev et pragtfuldt vejr hen på dagen, med 20 graders varme og fuld sol.

Fruen er til eksamen i dag klokken 10,30 og det gik godt. Hun har det sikkert godt nu, da jeg ikke har hørt fra hende her til aften. Holdet holder afslutningsfest i dag. Jeg fik det at vide i mobilsamtale i formiddags.

DMI har lovet op til 40 mm vand fra klokken 24,00 og nogle timer i nat, der først et tordenvejr med.

Jeg har købt printerpatroner i eftermiddags i ElectronicWorld, DVD skiver og hylstre til dem.

Jeg spurgte på en toner til min HP-Laser 4L. Prisen blev oplyst til 889,00 kroner. En ny HP-Laserprinter koster 999,00 kroner inklusiv toner. En HP-FarveLaserprinter koster 2.995,00 kroner. Jeg glemte at spørge til driftsomkostningerne. Det må jeg huske næste gang.

Jeg købte en optisk mus til min PC’er i Bilka. Det er en god og præcis mus, der ikke skal rengøres på samme måde som en normal mus.

Jeg har købt kalvelever og bagtekartofler til aften. Jeg tar brocoli og lidt grøn salat til.

Share This Post

Skriv et svar