Bankrenter

Jeg får mail fra Forbrugerombudsmanden, det er der ikke noget usædvanligt i, det gør mange tusinde danskere, men det glæder mig han fastslår, at rente ikke kan opkræves med tilbagevirkende kraft. I så fald kan kunden kræve dem tilbagebetalt.

I forbindelse med undersøgelse af Arbejdernes Landsbank, skriver forbrugerombudsmanden:
Arbejdernes Landsbank har over for Forbrugerombudsmanden bl.a. tilkendegivet, at den konkrete renteændring var en rentenedsættelse, at banken ikke de seneste 5 år har foretaget renteforhøjelser og i den forbindelse debiteret renter på udlån, før kunderne var blevet orienteret herom, og at fremtidige renteændringer også vil blive offentliggjort forud for ændringen.

Læs mere om forbrugeombudsmandens undersøgelse af
Arbejdernes Landsbank.


[adrotate group=”1″]


Share This Post

Skriv et svar