Flot efterårsvejr i Danmark

Vejret er stadigt bedre og mere mildt end det kan forventes ud fra årstiden og kalenderen!

Det har været omkring 18 graders varme i dag og med fuld sol fra klokken ca. 12:15 i middags. I morges var 8,8 grader i Ansager, da jeg stod op.

Det har været meget tåget/diset i de sidste 8-10 dage, når jeg er kørt på arbejde om morgenen. Der har været lidt regn i den sidste periode, men den falder godt, så den generer ikke arbejdet eller fritiden. Min regnmåler står nu på 280 mm.

Stærene har fået hvid krave og prikker på kroppen og de samles i store flokke på hustagene i Esbjerg. (Sælhundevej og Isbjørnevej – 6715 Esbjerg Nord) De letter i en stor flok, når Ryon Air lander i Esbjerg Lufthavn. Det er nu vi skal ud og se sort sol inden det er for sent.

Vores græsplæne har haft glæde af vores nye plæneklipper med bioklip og græsopsamler. Men der er stadig for megen mos i den. Fluerne er stadig aktive, når solen skinner. De myldrer ind af de 墮e vinduer og døre.

Jeg er færdig med at opsætte stern på huset og har malet den to gange, så den er færdig nu. Der mangler nu maling af vinduerne. De mest udsatte vinduer skal males og de andre bliver malet, hvis jeg når det inden vinteren. Det er den bedste tid at male nu. Træet er for vådt og tågen kommer tidligt på aftenen.

Vi skal også have lagt fuchsia til overvintring i kule. Og græsset skal slås igen.

Share This Post

Skriv et svar