Et valg – Ældrerådsvalg!

aldrevalg

 

Jamen jøses da……….    Er jeg blevet ældre?

Og hvornår er der opstillet kandidater og hvad er reglerne omkring ældrerådet? Det har kommunen måske meldt ud og måske ikke?  Det har helt sikkert undgået min opmærksomhed med opstilling af kandidater, men det sker ikke næste gang!

Følgebrevet beskriver en del opgaver, som vedrører mig på sigt, tandpleje, hjemmehjælp, plejehjemscentre, hjemmehjælp, aktiviter for ældre og frivilligt arbejde. Alt sammen vigtige politiske forhold for os ældre og så er der ikke en eneste kandidat opstillet fra vores område af kommunen.

På trods af min ringe indsigt i Ældrerådet så har jeg gennemgået stemmesedlen og fundet en kandidat, som jeg vil stemme på. Jeg kender den pågældende fra anden sammenhæng. Kuverten med stemmesedlen lægges i postkassen i morgen 🙂

Share This Post

Skriv et svar