Marianne på krigsstien i rød/grøn stue???

Marianne Jelved, en tidligere radikal leder og minister i Nyrup Rasmussen regeringen for snart mange år siden er på krigsstien mellem sine egne.

jelved

Umiddelbart er det svært at gennemskue hendes motiv for denne tur på krigsstien, men det er vel den kommunale valgkamp, der skal have et kraftigt indspark fra den radikale ledelse.

Marianne Jelved er derfor sendt i krig af sin formand Margrethe Vestager, der ikke selv kan tåle at få kommunalt valgblod på sine hænder, da hun i forvejen er hårdt trængt af meningsmålinger, der er tæt på at dømme hende og det radikale parti ude af Folketinget.

Har Marianne så ret i sin kritik af SF?

På nogle punkter kan jeg følge hende. Det er ikke den rigtige politik, at SF lægger sig så tæt op af regeringen og Dansk Folkeparti i sin flygtninge politik.

Borgere der har opholdstilladelse og dansk statsborgerskab skal ikke sparkes ud af Danmark med 100.000 kroner i pungen til et nyt liv i et andet land!  Deri har Marianne Jelved ret. De skal ganske rigtigt, som Marianne Jelved fremfører i sin kritik, hjælpes på vej mod integration i det danske samfund.

Tilbage står så tidspunktet for hendes angreb…….
….. ja – det kan ikke være anderledes, hvis det skal redde de radikales kommunale valgkamp!

Share This Post

Skriv et svar