Det tegner til en pragtfuld sommerdag

Hej

Vi har fået katte! Vi som ikke holder af katte, vi skal belemres med denne dyreart! Desværre er det vildkatte under tagudhænget. Vi har sikkert sovet i timen, da vi har set hunkatten g堰場aget i flere uger, hvor vi har forsøgt skræmme hende væk.  Ikke godt nok, der skulle været anvendt mere dramatiske metoder.

Men nu er de der, hvad gør man så med det? De skal jo herfra på en human måde. Vi er desværre plaget af vildkatte i denne sommer. Kommer de fra sommerhusområdet ved Kvie Sø? Jeg forestiller mig, at de fastboende sommerhusgæsterr lemper dem ud i Ansager, når de lukker sommerhuset ned for vinteren. Jeg ikke, om det er sandheden eller om den ligger et helt andet sted?

Tilbage til emnet. Vi har sommer. Den glæde kan selv den største pessimist ikke tage fra os. Klokken 8:58 var der 22,0 grader udenfor og i huset 27,2 grader. Lige nu i skrivende stund er der 24,8 grader ude. Det tegner til en rigtig herlig sommerdag.

Jeg har vandet blomsterkummerne udenfor her til morgen. De har det godt her efter varmen er kommet. Det er ganske få dage med varme, der så er gang i dem, der ellers var ved at dø af kulde. Tomaterne blomster efter få dage med sol.

?Tyrkietbilled

Dagen i går og hele natten til i dag gik med rekonstruktion af de slettede feriebilleder fra Tyrkiet. Jeg formatterede kortet, da jeg ville slette det sidste billed jeg havde taget på ferieturen! Et billed gik tabt i rekonstruktionen. Så må min kones kritik af det falde bort, da hun nu har feriebillederne minus et.

 

Share This Post

Skriv et svar