En pensionær i huset

Vi har fået logerende katte. En kat er flyttet ind på taget og den har fået 3 killinger. Vi har ikke set flere til dato 🙂

Katten p場aget (Modelfoto)

Jeg har fortalt om denne kat tidligere, men nu har min bedre halvdel fodret den, så nu betragter jeg den som en del af familien. Det er sjovt at se så hurtigt denne forpjuskede kattemor har sat skik på sig selv efter et måltid mad. Pelsen var næste dag i orden, men man kan stadig se den ikke er blank. Kattens pels mangler stadig en del for at være blank, men jeg tror det kommer hurtigt, hvis den får mad og tid til at pleje sig selv.

Men hvad stiller man op med en kattemor og 3 kattekillinger? Og hvordan fanger man en vildkat? Har du nogle gode råd til os, så skriv på bjerggaard@bjerggaard.dk .

I morges var der 20,2 grader udenfor, men DMI varsler kun 8-12 grader i aften, hvor vi fejrer Sct. Hans Aften. Vi skal høre Laurits Tørnæs tale. Ja – det gået tilbage for en erklæret socialdemokrat! Det er ikke nok med vat i ørerne, der skal vat i skuldrene for at holde varmen, eller sagt på en anden måde, vindjakken skal på i aften.

Tandlægen er besøgt i dag. Jeg tror, at jeg har de reneste tænder i mands minde. Min tandrensning tog næsten en time. Det er længe siden jeg har besøgt tandlægen sidste gang, men jeg er nået til at få lavet min kindtand, så man benytter chancen for at score nogle tillægsydelser.

Tandplejeren ville undervise mig i tandbørsting! Det mente jeg nu ikke var nødvendigt i min alder, da jeg tidligere var blevet undervist i den ædle kunst flere gange i mit livsforløb. Hun ville vide, hvorfor min tandbørsting så ikke var optimal, når jeg var undervist flere gange i det? …….ja hvorfor ikke, det må jo skyldes min dovenskab ……… er der andre forklaringer?

Nå – men bevæbnet med tandbørste, tandtråde og tandstikkere samt en hel del formaninger, kørte jeg mod stranden for at fejre Sct Hans Aften. Vidste du forøvrigt, at Sct. Hans er lig med Johannes Døberen? Og vidste du, at Sct Hans aften er en udløber af gamle nordiske bålfester afholdt forskelligt fra egn til egn. Du kan finde om det på Nordisk Folkeminde Samling.

Nu skal vi have rødvin og bålfest. Solen skinner lystigt i vest og klokken er 20:03. Aftenen er ung endnu, men jeg skal huske på arbejdet kalder i morgen!

Share This Post

Skriv et svar