Guldkorn

Tid:
Hvis du synes, at det er svært at få tiden til at slå til, er det sikkert, fordi du ikke er hård nok i din prioritering af dine opgaver.

Bekymringer:
Det er vidunderligt hvor hurtigt mange bekymringer forsvinder når man skriver dem ned på et stykke papir – – – og så vurderer hvor sandsynlige de er. Ni ud af ti gange vil den sandsynlighed være forsvindende lille 😉

Øv dig….
ØV DIG I AT SIGE NEJ —- Der er grænser for meget du kan nå før din effektivitet og din sindstilstand bliver påvirket.
Påtag dig kun hvad du kan overkomme – – – og afslå så høfligt, men bestemt alle andre forslag 🙂
Hvis dit liv ….
Hvis dit liv bryder sammen – – – hvis dit forhold går i stykker, hvis du mister dit job, hvis dit barn er alvorligt sygt – – – så find så tidligt som muligt ud af, hvad du kan påvirke, og hvad du ikke kan påvirke. Brug så din energi på det, du kan påvirke!!!
Share This Post

Skriv et svar