Jamen Rigmor dog………….

Søndag aften tonede en uskyldig kvinde frem på min TV skærm i selskab med Reimer Bo Christensen. Det var Rigmor Zobel Ravn, som den tidligere hemmelige kvinde i medierne …… kaldet jetsetdronningen.

Der er efter min mening det mest tandløse interview jeg længe har overværet – en fantatisk dårlig præstation fra Reimer Bo’s side sagt i parantes – der er en masse spørgsmål, der står ubesvaret hen efter dette interview.

En uddannet jurist, som Rigmor Zobel Ravn er, burde da klage over:

  • politiets opførsel under anholdelse
  • politiets ransagelsesmetoder
  • politiets forhørsmetoder
  • politiets trusler under forhørene
  • politiets løgne under afhøringerne i retten

Jeg forstår ikke Rigmor ikke straks klager over politiets opførsel overfor hende.

Kan hun ikke selv finde ud af det, så kan hun da hyre nogle advokater, som kan hænge politi etaten på den dens formodede uheldige adfærd og ikke mindst de fremsatte anklager fra hendes side!

Det jeg slet ikke forstår det er, at man som “uskyldig dømt” ikke anker til næste retsinstans for retfærdigheden skal ske fyldest!

Det klæder bestemt ikke Rigmor krybe over hvor gærdet er lavest og bagefter påberåbe sig at være uskyldig dømt og samtidigt fremsætte anklager mod alt og alle!

Kære Rigmor!
Mener du det alvorligt, så skulle du have anket dommen! Det der klynkeri kan vi ikke bruge til noget.

Og til Reimer Bo!
Kan du ikke præstere bedre arbejde end det interview jeg så på Søndagsavisen i går aftes, så skal DR til at finde et andet job til dig. Du er dumpet!

Share This Post

Skriv et svar