En dejlig regnvejrsdag

Mandag er en dejlig regnvejrsdag. Vi har fået 8 mm vand i Vestjylland og lige nu regner det. Vi har p.t. vandunderskud herovre, så derfor er der mening i overskriften!
Temperaturen udenfor er 19,9 grader celtius.

Wekenden var en rigtig sommerweekend med masser af sol og varme, så nu hjælper det på sommerkuløren – jeg er blevet solbrændt!

Vi har grillet et par gange allerede nu. Sidst var det lakserouletter købt Rema 1000. De var billige og smagte rigtig godt efter en tur på engangsgrillen købt samme sted.

Når jeg nu skriver om grill er det måske på plads at skrive lidt om havebål som også kan danne basis for grillstegning.

Kilde: http://www.dagensvejr.dk den 26. juni 2006:
Bål i haven – det er hyggeligt…

Der kan være flere årsager til, at man laver bål i haven. Det er et smukt syn, når flammerne fra et bål kærtegner sommernatten.

Et mindre bål til at hygge og varme sig ved er tilladt inden for ens egne fire havehække. Her er der dog visse sikkerhedsregler at tage hensyn til. Der skal f.eks. være mindst 10 meter til naboerne og til egne udhuse.

Jord er det mest sikre underlag for et bål. Hvis det valgte sted er beklædt  med græs bør man vande grundigt, før man laver det om til bålplads.

Det er altid en god ide at have noget vand ved bålet. Det kan f.eks. være en fyldt havevandkande med spreder eller en tilkoblet haveslange. Citat slut.

Min tilføjelse – man kan bruge bålet til grill, når det er udglødet.

Lidt trist fra min hverdag – min kollega på 47 år, der har dyrket sport mm – har fået dårligt hjerte og problemer med kranspulsåren. Det er så galt at han har fået en pacemaker indopereret. Man skal nyde livet, medens man er er rask!

Vi ses snart igen – du er velkommen til at lægge en kommentar. 🙂
?

Share This Post

Skriv et svar