Regeringens snyd på vægten!

Regeringen snyder på vægten når de fremlægger deres forslag til løsning på vores budgetunderskud!

Det Venstres næstformand Kristian Jensen ikke vil indrømme, det er at pensionister mister mange penge ved regeringens forslag, hvorimod de højest lønnede får deres skattelettelser i fuldt omfang efter 2 – 3 år!

En sammeligning mellem regeringens forslag og de nuværende regler giver en forskel årligt for en enlig folkepenionist på 5.989,00 kroner i 2020 og det stiger år for år fremover, hvis der ikke sker en ændring af lovgivningen af de kommende regeringer!

Se resultatet her baseret på en gennemsnit årlig satsforhøjelse på 2%:

I år 2013 er der en forskel på 5214,00 kroner årligt. I år 2020 er der en forskel på 5.989,00 kroner årligt fremover, medens Venstres kernevælgere, de højtlønnede, sidder tilbage med skattelettelser betalt af efterlønnere, førtidspensionister, pensionister, dagpengemodtagere og andre der er på overførselsindkomst fra år 2013 og årene fremover.

Jeg kan ikke huske i mit 60 årige liv, at der er sket en sådan skæv fordeling af samfundets goder.

Share This Post

Skriv et svar