15 årig pige stadig varetægtsfængslet!

Jeg er oprigtig chokeret i dag, for jeg faldt over en overskrift på internet-mediet JP.DK, der lyder:

En 15-årige pige, som angreb en klassekammerat med en kniv har nu siddet varetægtsfængslet i mere end fire måneder.

Jeg mener, at det er dybt forkasteligt at en så ung pige stadig sidder på en lukket institution 4 måneder efter hun blev mobbet så voldsomt på sin skole, at hun forsøgte at stikke sin mobber med en urtekniv.

Selvfølgelig er det forkert at bruge kniv mod sin mobber, men det er ikke rigtigt at systemet er så længe om at behandle hendes sag, så hun skal sidde i lukket institution i 4 måneder!

Efterforskningen burde forlængst være afsluttet og der burde være sket et domstolsafgørelse i denne banale sag, hvor der ikke er de store spørgsmål om handling og motiv!

Folketinget og justitsministeriet burde presse systemet for at få afsluttet denne ulykkelige sag, hvor en 15 årig pige i desperation har forsøgt at stikke en skolekammerat ned for at få afsluttet en årelang mobning af hende.

De virkelige skyldige i denne ulykkelige sag,  det er skolen, klasselæreren, forældrene til pigen og hendes mobber, som ikke har forstået at stoppe den mobning, som beviseligt er sket overfor den ulykkelige pige!

Så dog at få afsluttet sagen og få løsladt den ulykkelige pige, så hun kan få et godt liv og sin 9. klasse eksamen.

Og så er der problemet med indespærringen i denne sag. Pigen er jo ikke en potientel forbryder og det er ikke rimeligt så unge mennesker skal spærres inde i så lang tid, fordi systemet ikke prioriterer efterforskningen højt nok!

Jeg mener, at vi her er vidne til en skandale!

Læs JP.DK’s artikel her!

Share This Post

Skriv et svar