Hvem lyver?

Spørgsmålet er meget relevant i disse dage, for hvem lyver, Lars Løkke Rasmussen eller Berlingske Tidende?

Lars Løkke siger:
Jeg var ikke orienteret på forhånd!
(Min kommentar: Det dækker over han ikke var orienteret før beslutningen blev truffet, men han var i følge Berlingske Tidende og dens kilde orienteret før udenrigsminister Lene Espersen rejste til Mallorca med sin familie og justitsministeren til arktisk møde med Hillary Clinton!) 

Berlingske Tidende skriver:
Løkke blev tilmed advaret. Klart og tydeligt. Den netop afgåede udenrigsminister Per Stig Møller (K) advarede på et koordinationsmøde om, at Lene Espersen ville begå en »kæmpefejl« ved at blive væk fra topmødet.

Jeg tror at Berlingske Tidende har ret i sin påstand og Lars Løkke Rasmussen har lurepasset og forsøgt at dække sig taktisk ind med at udtale – Jeg var ikke orienteret på forhånd!

Men Lars Løkke Rasmussen glemte behændigt at sige – Jeg var orienteret om udenrigsministerens afbud inden mødet i artisk råd!

Og hvorfor er statsministeren så tvetydig i sine udtalelser?

Ja – jeg kan jo ikke vide, hvad der sker i hans politisk taktiske hjernehalvdel, men jeg tror, at han har ment den sag hurtigt ville være glemt og derfor har han plantet en politisk hvid løgn.

Lars Løkke havde ikke taget med i beregningen, at Lene Espersen – udenrigsministeren – var 59 dage om at påtage sig det fulde ansvar i sagen og den derfor lever videre!

Derfor har Berlingske Tidende og den anonyme kilde ret!

Vores statsminister er taget med bukserne nede i denne sag og der står en massiv utroværdighed om hans oplysninger til Folketinget i denne sag!

Det er en meget skrammet statsminister, der står tilbage med en stort troværdighedsproblem i denne sag, som langt fra er slut. Han står også tilbage som en dårlig chef, der ikke har styr på sine ministre, der enten ikke møder frem til de vigtige møder, eller som lækker fra fortrolige møder i regeringens koordinationsudvalg.

Lars Løkkes løgn – eller manglende fulde sandhed – underbygges af, at det er Berlingske Hus, der bringer sagen til torvs! Bladet må absolut betegnes som et regeringsvenligt organ.

Mit spørgsmål til de danske vælgere er – Hvorlænge kan vi have en statsminister, der bevidst vildleder Folketinget og den danske befolkning?

Share This Post

Skriv et svar