Jeg er til grin

Som efterlønner er jeg til grin, eller lagt for hån af Dansk Folkeparti.

Søren Krarup siger til Politiken:
Når man sidder i Folketinget som 72-årig, kan man ikke lade være med at synes, det er fuldstændig meningsløst, at folk skal trække sig tilbage, når de er 60. Det er efter min mening at gøre grin med sig selv“.

I de seneste ni år har Søren Krarup repræsenteret regeringens støtteparti i Folketinget, og han erkender, at der i den periode kunne være set med mere kritiske øjne på samfundsøkonomien.

Det er lidt sent den gamle reaktionære præst fra det højresnoede Dansk Folkeparti kommer til den erkendelse, men vil afskaffelsen af 140.000 efterlønnere løse den gamle præsts manglende indsats i det danske folketing?

Jeg tror det ikke, for der er Søren Krarups synderegister alt for langt, så han må leve med sit eftermæle: “Det forsømte folketingsmandat“.

Men jeg har ikke trods hans udfald mod mig og de 139.999 andre efterlønnere ikke dårlig samvitighed over min efterløn, for jeg lever jo på mine tidligere bedrifter, da jeg har været aktiv på arbejdsmarkedet i over 47 år!

Det kan mange præster vist ikke matche?

Share This Post

Skriv et svar