En meget, meget dårlig oplevelse

Mit horoskop fra Astro.dk siger i dag: “Vandmanden 20. januar – 18. februar. En situation på dit arbejde kan betyde, at du er opmærksom på, hvad du siger og til hvem. Tænk dig om, men vær ikke paranoid“, citat slut.

Det at tro på horoskoper er ikke lige mig, men denne gang er det svært ikke at hæfte sig ved det. Jeg havde en meget, meget dårlig oplevelse på mit arbejde i fredags.

Er vi på tilbage til den tid og ledelsesform?

Min chef, postmesteren, overfusede mig fordi en kollega havde besværet sig til hende om, at hun skulle pakke en depotsæk ud ved et depotskab.

Baggrunden for den ekstra depotsæk var, at der forelå meget mere post end normalt og merarbejde med større postrute, fordi der var uforudset sygdom blandt medarbejderne i Team 20.

Mit råd til postmesteren – med bagrund i denne uretfærdige overfusning af mig – er kort og godt – koncentrér dig om at skabe en bemanding på arbejdspladsen, så der er afløsere til remplacering ved uforudset sygdom på dagen.

Lad så distributionslederen detailstyre på arbejdspladsen og i Team 20. Det er trods alt distributionslederens opgave – og hun kender de lokale forhold og især til medarbejdernes særheder og kendetegn!

Jeg prøvede at forklare sammenhængen overfor min chef, men her er al sund fornuft væk, når det gælder mig og min person! Hun kan bare ikke lide mig. Det ender altid i tumult og vrede ord fra hendes side, samt samtaler på  “kontoret”. Hun taler om, at jeg afbryder hende og hun råber “hold kæft” til mig, når hendes argumenter ikke holder længere. På en eller anden måde, så virker jeg som en RØD KLUD på hende!

Den daglige chef (Distributionsledereren) og jeg taler pænt, roligt og sagligt sammen. Det skal siges her, fordi læseren ikke skal få et forkert oplevelse af Post Danmark (Esbjerg V. Postkontor) ved at læse dette indlæg.

Share This Post

Skriv et svar