Israel og 3 tidligere udenrigsministre

Tre tidligere udenrigsministre – Niels Helveg Petersen, Uffe Ellemann og Mogens Lykketoft,  kritiserer Israel for manglende forhandlinger om en palistinænsisk stat og den sorte mand i Dansk Folkeparti – Søren Espersen – tro Israel mand – og vores deltids udenrigsminister vil ikke lægge pres på Israel for at få fredsproscessen i gang, det er beskæmmende, for hvad er alternativet?

En reel mulighed for at løse terrorproblemet er netop at krisen mellem palistinænserne og israelerne løses.  Fjerner man det problem, så fjernes argumantationen fra de ekstreme muslimske organisationer om terror mod den vestlige verden. Derfor er der intet alternativ til at forhindre nye israelske bosættelser i det palistinænsiske område.

En løsning af palistina problemet har større effekt end en umulig krig mod Taleban i Afghanistan. Derfor mener jeg den danske udenrigsminister må tage sagen op over for den israelske regering sammen med EU.

Share This Post

Skriv et svar