En skinger Hjort!!

Finansministeren er skinger i mælet, når han råber sit budskab ud i de elektroniske medier i dag om LO’s udspil.

Budskabet er et råb om tomme duer på taget og han postulerer samtidig LO undsiger “En fair løsning”.

Det er indrømmet at LO’s papir, der ligger til download på deres hjemmeside er særdeles løst, men der er gjort nogle politiske og strategiske overvejelser før det er lagt der – og ikke mindst så viser det LO er parat til at sælge nogle hellige køer for at løse Danmarks økonomiske problemer. Det er værd at bemærke – også for en skinger Hjort.

LO vil fjerne en til to milliarder kroner fra den aktive arbejdsmarkedspolitik. Desuden er det “fugle på taget”, når LO vil flytte offentligt ansatte fra deltid til fuld tid eller udbetale den femte ferieuge“, siger Hjort. Han tilføjer forslaget i følge arbejdskommisionens formand er umuligt!

De konservative er overrasket over LO’s forslag, men de er jo mest optaget af deres interne magtkampe.

Når Hjorten igen kan tale og tænke fornuftigt igen, så er der baggrund for en dialog mellem oppositionen S, SF og R, regeringen med DF samt LO og de andre arbejdsmarkedsorganisationer om nogle reformer med en social afbalancering, men det sker nok først efter et valg, så ansvaret ligger nu primært hos statsministeren.

Derfor er mit råd til statsministeren: “Udskriv det valg nu, så vi kan få gennemført de nødvendige reformer i det danske samfund.”

Share This Post

Skriv et svar