Muslimer i Folketinget

Jeg kommenterer normalt ikke andres weblogs, men jeg gør en undtagelse i forhold til
Per Ørum Jørgensens blog på eftertanke.dk (Kristeligt Dagblad), hvor han opponerer mod Ramadanen på Christiansborg.

Løsgænger i Folketinget og bannerfører for Kristendemokraterne

Bannerfører for Kristendemokraterne

Per Ørum Jørgensens skriver:
Det handler om symboler, og det er sikkert også derfor, at SF´s socialordfører netop vælger at afholde sin event lige præcis i Snapsetinget. Var dette arrangement planlagt et andet sted, så ville jeg ikke have nogen skrupler overhovedet.

Danmark er et kristent land, og selv om vi hylder religionsfriheden i Danmark, så er der ikke religionslighed.

Der er tale om misforstået tolerance, hvis vi giver køb på vore egne kristne værdier for at give plads til andre religioner. Kristne værdier som har præget landet i flere århundreder Det danske samfund er ikke et multireligiøst samfund. Citat slut.

Her hopper min kæde af, for er Folketinget og Christiansborg ikke hele Danmarks ejendom? Derfor er denne bygning ikke forbeholdt dig og dine ligesindede, men katolikker, jøder, muslimer og som jeg selv, medlemmer af Folkekirken.

Du og Kristendemokraterne må anerkende at godt 10% af den danske befolkning er muslimer og langt de fleste af dem er på vej til at blive velintegreret i det danske samfund.

Det vil gå stærkere med den integration, hvis vi – medlemmerne af den danske folkekirke og etniske danskere – respekterer muslimerne og deres tro og IKKE MINDST muslimerne som legitime danskere.

Derfor kan jeg absolut ikke se problemer i de mødes med folketingsmedlemmer i Snapstinget.
Det er jo et verdsligt område af Christiansborg.

Danmark er et kristent land, for Folkekirken er vores statskirke, det er stadfæstet i vores grundlov, men det betyder ikke, at der ikke plads til andre religioner på Christiansborg. Bliver det næste man skal være medlem af Folkekirken for at blive folketingsmedlem, enej den holder ikke Poul Ørum Jørgensen!

Folkekirkens priveligium er staten understøtter den i Finansloven 2011 med 6-700 millioner kroner og samtidig opkræver Skat.dk  en kirkeskat af borgere, der er medlem af Folkekirken, på omkring 1% af derwes skattepligtige indkomst og sender denne kirkeskat til Folkekirken. Samtidig er vores statsoverhoved tvunget til at være medlem af Folkekirken.

Dermed må Folkekirkens særprivelegier være fastslået over for andre trosretninger og der er ikke behov for at friholde andre statslige bygninger til eneretsbrug af Folkekirken.

Det vil være mere fornuftig at Per Ørium Jørgensen og Kristendemokraterne bruger tid på at modernisere Folkekirken og den et moderne tilsnit, der kan appelere til den danske folk. Folkekirkens medlemstal falder drastisk i disse år.

Share This Post

Skriv et svar