15 år siden …….

Jeg læste ComputerWorld her til morgen og faldt over en artikel om Windows 95.

Det er 15 år siden i denne uge styresystemet fra Microsoft blev lanceret. Det er det mest spolgte MS styresystem til dato. 

Jeg dristede mig til at købe systemet til min “386” computer. Jeg havde eller et godt styresystem, mente jeg, det var MS Windows 3.1, som havde afløst mit gamle MS dos system 3.2, som jeg også havde glæde af, men der var en masse man skulle kunne, når man var på dos styresystem.

Det var, som jeg husker det, ubrugeligt, hvis man ikke havde en håndbog på 200-300 sider man kunne slå op i for at få den genstridige kommando promt til at virke 🙂

Jeg husker MS Windows 3.1 som en stor landvinding, hvor man kunne klare sig uden håndbog, men man havde alligevel brug for sin til erhvervede dos viden i mange sammenhænge, specielt ved installation af nye programmer.

Men sjovt nok, så husker jeg ikke meget fra min tid med styresystemet Windows 95, så det må have fungeret godt?

Jeg husker Windows 98, som jeg ikke brugte særligt længe, for jeg fik via mit arbejde kendskab til Windows 2000, som jeg husker var en videreudvikling af Windows NT. Windows 2000 var meget driftssikkert og jeg slap ud af MS problem med den evindelige genstarter med det styresystem.

I dag kører jeg Windows XP.

Ja ….. jeg er bagefter i dag skal man køre Windows 7, hvilket jeg også gør den dag, hvor jeg skifter min nuværende PC’er ud, eller Microsoft stopper supporten af det 🙁

Udgave 2 af Windows 95. Den første havde ikke Internet Explorer

Det er mine personlige erfaringer med MS Windows 95, som jeg ikke husker særligt meget om, selvom jeg brugte det 3-4 år.

Share This Post

Skriv et svar