Lenes vigtigste tale

Konservativ leder Lene Espersen

Konservativ leder Lene Espersen

Lene Espersen, konservativ leder, er blevet medlem af partiet på grund af 3 årsager:
– Socialdemokraternes uansvarlige brug af penge.
– At man ikke må leve over evne.
– At Konservative vil bevare Danmark som selvstændig nation.

Kilde: EB.DK

Jeg vil mene det er svagt grundlag at vælge sit parti ud fra, men det fortæller meget om Lene Espersen som leder af et politisk parti, for der er ikke mange politiske visioner i de tre målsætninger.

Tager man udgangspunkt i de gamle socialdemokratiske dyder, så er der ikke megen forskel på Lenes Espersens ord i dag og det som min gamle forlængst hengangne socialdemokratiske morfar sagde til mig i 1960’erne. Han var socialdemokrat af den gamle skole 🙂

Jeg spejder efter fornyelsen og visionen i Lene Espersens tale, som skal bringe hende ud af skyggen politisk og hendes parti frem i meningsmålingerne.

Lene siger: Vi skal have verdens bedste folkeskole, ja men er det ikke det Lars Løkke og Venstre sagde for mange måneder siden? Tænk bare på 360 graders eftersynet.

Lene siger: Vi skal afskaffe efterlønnen for at lette top- og selskabsskatten, se det er måske rendyrket konservativ politik, men ikke noget nyt tema, for det har de konservative kørt med som politisk tema i al den tid Lars Løkke har siddet i statsministeriet. Men her står de konservatives onde ond og politiske revser – Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti – i vejen.

Lene siger: Vi skal have styr på økonomien! Se det er jo netop de borgerliges mærkesag og diplomområde, som hun her for åben skærm erkender ligger i kaos. Det er modigt sagt af hende, for har hun ikke selv et ansvar for det?

Der har været borgerligt styre i Danmark siden år 2001 og de overtog en økonomi i en rigtig god forfatning fra Poul Nyrup Rasmussen og den socialdemokratiske regering.

Lene sagde fredag før Landsrådet i Aalborg: Jeg vil ikke lade mig diktere af Dansk Folkeparti, selvom der verserer en “mailsag”. Jeg tager gerne den næse! For sådan er folkestyret! Jeg holder af det danske folkestyre og vores demokrati!

Det kan Lene Espersen sige før Landsrådet som “peptalk” til sine medlemmer, men når weekenden og Landsrådet er forbi, så er det Pia Kjærsgaard og klanen (Peter Skaarup, Kristian Thulesen Dahl og Søren Espersen) fra Dansk Folkeparti, der svinger takstokken over regeringen og Det Konservative Folkeparti!

Hvis Lene Espersen ikke passer meget på, så kan hun meget nemt blive støtteparti for en VO-regering efter valget. Løjtnanten Kristian Thulesen Dahl (DF) blev sendt i byen med beskeden fredag på de landsdækkende TV-stationer efter Lene Espersen havde spillet med musklerne.

Jeg venter på de store politiske kvantespring kommer fra Landsrådet 2010 i Aalborg Congres Center!

Det gælder dit politiske liv – Lene! Indtil nu er det banaliteter, der var i formandens Landsrådstale 2010 her lørdag formiddag.

Share This Post

Skriv et svar