De blå druer er modne!

I dag er dagen, hvor de blå vindruer er modne, det så jeg da jeg kikkede ud af køkkenvinduet i dag!

De blå druer er modne i dag, det ved solsorten, for den har spist dem.

Solsortene flaksede rundt i vores blå vindrueranke, der står op af væggen mod udhuset. Jeg kastede mig over saksen og løb ud for at redde høsten, men det var for sent!

Vores samlede høst efter solsorten har været det først!

 Her er de sørgelige rester efter solsortens togt gennem vinranken en herlig efterårs søndag. Jeg skyllede dem og delte dem ligeligt med konen. De var rigtig søde i år og de er ikke kernefrie, bemærkede konen.

Til næste år håber jeg at komme før vores ven solsorten, men han skal jo leve, så vi til næste år får fugle i haven 🙂

Det er et pragtfuldt vejr i dag med sol fra en skyfri himmel og med 12,8 graders varme.

En af de sidste sommerblomster er på vej.

 Jeg fangede en af de sidste sommerblomster med mit kamera i dag. Man kan tydeligt se efteråret er der trods solen og varmen. Der er mos og svampe i græsplænen og bladene falder trindt om cykelstien og i vores have.

Derfor nyder jeg den flotte sommerdag med en længere tur med hunden og samtidig har jeg dårlig samvittighed over jeg ikke laver havearbejde i dag, men det er for flot et efterårsvejr til det 🙂

Share This Post

Skriv et svar