Dansk Folkeparti og BT i fælles front

BT er i dag et lydigt redskab for Dansk Folkeparti og deres sorte folketingsmand Søren Espersen, der ønsker at fremstille SF’s Ole Sohn i et dårligt politisk lys som finansminister i skyggeregeringen Helle Thorning-Schmidt.

Jeg kan godt forstå Søren og Dansk Folkeparti er bange for at miste magten i et nyt Folketing, men skal den politiske kamp ikke ske på politiske argumenter?

Det mener BT og Sørens Espersen ikke, hvis man skal tage udgangspunkt i BT’s internetavis i dag.

De angriber i fællesskab Ole Sohn i 1989 skrev et hyldestbrev til den østtyske præsident ved DDR’s 40 års jubilæum få måneder inden Berlin Muren faldt!

Brevet fra Ole Sohn indeholdt de sædvanlige hyldest ord som kommunisterne landene i mellem sendte retorisk til hinanden. Man kan sige det på en anden måde, det var ikke anderledes end en borgerlig statsminister sender et lykønskning til en nyvalgt borgerlig statsminister i London eller Stockholm!

Den “sorte Søren” bliver mere og mere skinger i sine udfald mod Ole Sohn og det mener jeg er usmageligt, for hvis man ser på Karen Jespersen, Venstres folketingsmedlem i dag, så er hun vandret politisk fra Venstresocialisterne over Socialdemokratiet til Venstre. Sætter “Sorte Søren” spørgsmålstegn ved det?

Men kan vi se Søren Espersen som minister i en borgerlig regering?

Nej – ikke hvis man skal anlægge samme profil som “Sorte Søren” og Dansk Folkeparti gør det i forhold til Ole Sohn.

Og hvorfor ikke?

“Søren Espersen stod, i perioden fra 1988 til 1992, opført som såkaldt B-medlem i nazisternes arkiv.” (kilde: BT set den 15. oktober 2010 på netavisen)

Ja du læser rigtigt! Søren Espersen har ifølge BT flirtet alvorligt med nazisterne i Danmark.

Med Dansk Folkepartis syn på Ole Sohns politiske fortid, så er Søren og Dansk Folkeparti  ikke regeringsdueligt med den viden om hans nazistiske fortid!

Share This Post

Skriv et svar