Pia’s parabol forbud

Dansk Folkeparti og Pia Kjærsgaard er ved at male samfundet op i hjørne, hvor der kun er plads til yderligt gående meninger, der falder i tråd med hendes egne holdninger.

Med Pia Kjærsgaards nye parabol politik er samfundet truet af forhold der minder alt for meget George Orwells 1984 og en periode i sidste århundrede hvor det var forbudt ved lov, at aflytte fremmede radiostationer.

Efter hård kritik af forslaget, siger Pia Kjærsgaard til politiken.dk i dag:
Det er meget muligt, at det er både praktisk, politisk og juridisk svært, for ikke at sige umuligt, at forbyde parabolantenner.

Derfor vil jeg godt komme med et andet forslag, hvor jeg siger, at kan man ikke forbyde parabolantenner, og det kan man nok ikke, jamen så må boligforeningerne skaffe kabeltv, som er en mere gangbar og farbar vej“.

Selvom venstres og konservative ordførere slår korsets tegn for sig i dag , så er der en reel fare for at det uhyrlige forslag fra Dansk Folkeparti bliver en del af finanslovsforhandlingerne og dermed kan forslaget blive vedtaget i Folketinget i år.

Hvis ikke vi tager folkelig afstand til den politik ender vi i en blindgyde kun fremmede magter kan trække os ud af.

I 70’erne og 80’erne skiltede vi med badges offentligt vores mening, jeg ser gerne et badge med teksten “§77 er ukrænkelig” (Grundloven) på en baggrund der ligner en parabol.

Jeg kan ikke stærkt nok tage afstand fra censur af kabel og  parabol TV udsendelser, som ligger ud over den nuværende lovgivning på området.

Min opfordring til regeringspartierne er – stå fast på et nej til Dansk Folkeparti og Pia Kjærgaard forslag om forbud mod parabol TV. Om det så koster et valg.

Danmark kan IKKE som nation holde til genindførelse af censur.

Dansk Folkeparti og Pia Kjærsgaard sætter sig udover den danske grundlov og de europæiske menneskerettigheder! Men det overrasker mig ikke!

Share This Post

Skriv et svar