Duel i Ringsted….

Jeg er utrolig glad for, at Pia Kjærsgaard har sagt, at vejret og de nye kartofler er det mest danske, for det, tror jeg ikke, udlændinge kan komme til at true, sagde Helle Thorning-Schmidt i dag i tv-duellen fra Ringsted.

 Ordene faldt under værdidebatten, hvor Pia Kjærsgaard ledte efter sine danske værdier. Efter dagens debat, er det slået fast med syvtommersøm, at Dansk Folkepartis værdier begrænser sig til det danske flag og grænsemuseét ved Sæd Grænseovergang, samt dansktopsangeren Richard Ragnwald.

 Du bestemmer det hele. Især efter Fogh bestemmer Pia alt om udændingepolitikken. Men når man skal tage ansvar, kan man ikke se Pia Kjærsaard for bare skosåler.

– Du har ikke ansvar for krisen, den kommer udefra. Og heller ikke for velfærden. Det er kommunerne. Du har ikke ansvaret for sygehusene. Det er regionerne.

Hvad har du egentlig ansvaret for, spurgte Helle Thorning-Schmidt.

Den første duel ligner en omgang, der er meget lige, men en svag fordel til Pia på tv-tække og Helle på det politiske, mener de såkaldte politiske eksperter. BT’s afstemning i dagens netavis, giver Pia en svag føring. Kan Helle få sin udlændingepolitik på plads, så er hun vinder af det næste valg.

Der var en udstrakt hånd fra Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti til samarbejde efter det kommende valg. Er det en  erkendelse af VKO flertallet er slidt op?

Næste omgang foregår i Sønderborg på mandag. Forhåbentligt med en ny ordstyrer, for Søren Kaster klarede sig ikke godt i duellen i Ringsted.

Share This Post

Skriv et svar