Det er længe siden, jeg har skrevet.

Det sidste indlæg er fra den 11. november 2007.

Der var valgkampen på sit højeste og siden er statsministeren fortsat i sit embede uden dronningerunde.

Pia Kjærsgaaard og Naser Khader, som er del af det parlamentariske grundlag for regeringen har ved åbningsdebatten markeret, at Anders Fogh ikke skal tage deres støtte for 100% sikker i de kommende forhandlinger om velfærds- og skattepolitikken?

Pia Kjærsgaard rystede dog på hånden, da det alternative flertal skulle udmønte 5 milliarder i ekstraløn til sosu-medarbejderne, så det blev med finansministerens indsats til fremrykning af lønforhøjelser på 1,5 milliqard i 3 år, som Pia forsøgte at forklare som lønstigningerne, som var stillet i udsigt af Dansk Folkeparti i valgkampen.

Lærernes formand, som er forhansdlingsleder for de offentlige ansatte, var ikke længe om at dementere politikkernes forsøg på lønfremskrivningen. Han sagde, at der ikke er en eneste krone mere til lønforhandlingerne – og manden har jo ret! 

Jeg fortår ikke, at Helle Thorning-Schmidt og Villy Søvndal hoppede med på den vogn? Der er jo tale om vælgerbedrag.

På mit arbejde har der været meget at lave og for få medarbejdere. Det har betydet meget overarbejde for mig personligt. Alene på to uger havde jeg 22 timers overarbejde.

Men “hofsnogen” siger, at der er mange medarbejdere i overskud efter den 1. januar 2008, hvor der bliver indført et omdelingssystem med X og Y omdelinger. Det betyder, at vi får en fyraftens garanti og kunderne formentlig en dårligere service, for hvordan skal overarbejdet ellers nedbringes?

Privat er julen overstået og vi har fået gode brugbare julegaver til Weber grillen og en kaffemaskine. 

Jeg har fået vin, chokolade, livrem og “The Boks” (De nattergale). Vi holdt julen ude og fik en dejlig andesteg og ris a la mande. Vi kom trætte og forspiste hjem julenat til en glad hund, der ville lege, da han havde sovet hele juleaften.

Det er godt nok mørkt her sidst i december måned.

I går den 28. december 2007, skulle vi have lys på hele dagen, for at kunne se i vores hjem.  Idag er det ligeså mørkt og mørket garneres med kraftige regnbyger. Temperaturen ligger på 7-8 grader og solen kikker frem i meget korte glimt mellem regnbygerne, men de korte lysglimt påvirker alligevel humøret i opadgående retning!

Jeg tager mig selv i at længes meget alvorligt mod foråret – er der noget at sige til det?

En olm elgtyr i Lille Vildmose?En olm elgtyr i Lille Vildmose

Berlingske Tidende skriver i dag om en mulig udsætning af elge i Lille Vildmose. Det er måske en udflugtside her i foråret?

Share This Post

Skriv et svar