Kan vi stole på Lars Løkke?

Der var engang Venstre havde et slogan, der hed “Venstre ved man, hvor man har“, det er vist sådan nogenlunde korrekt citeret. Senere hed det:” Nye tider, varig velfærd”, men efter debatten på TV2 News burde det hedde:”  Det er ligegyldigt om det er sandt, bare vi kan svine vores politiske modstandere til

Lars Løkke Rasmussen har mange gange kommet med en løgn om Socaildemokratiske ministres brug af private sygehuse.

“Det betyder, at der ikke længere er forskel på, om folk har penge eller ej, som der var i gamle dage, da socialdemokratiske ministre kom på privatsygehuse, og andre bare måtte stå i kø”, sagde Lars Løkke den 5. oktober 2010 til JyllandsPosten.

I duellen med SF’s leder i mandags på TV2 News gentog Lars Løkke sin løgn med ordene:” Vi havde eksempler på socialdemokratiske ministre – de kunne lade sig behandle på privathospitaler, springe ud af ventelistekøen, mens ganske almindelige danskere bare måtte stå i kø. Det lavede vi om på

Politiken har forsøgt at få en forklaring fra Lars Løkke og Venstres pressechef Mikael Børsting, men de har ikke ønsket at svare bladet, men de har hårdt trængt efter flere timer henvist til Bertil Haarder(V), som måske er ophavsmands til Partiets Venstres perfide løgnekampagne mod oppositionen?

Sundhedsminister Bertil Haarder svarer sent Politiken i en mail:” Jeg ved ikke, hvilke behandlinger tidligere socialdemokratiske ministre har fået, men jeg har læst i aviserne, at Henrik Sass Larsen er blevet behandlet på et privat hospital«.

Nick Hækkerrup (S) kræver en på Socialdemokratiets vegne en undskyldning fra Lars Løkke eller en dokumentation fra ham for hans påstande. Nick Hækkerrup fortæller, at Henrik Sass Larsen (S) har benyttet privathospital efter det frie sygehusvalg var gennemført at regeringen.

I dag forklarer Lars Løkke Rasmussen, at han fortryder udtalelsen – der faldt i en tv-duel med SF’s formand, Villy Søvndal – “når det, jeg burde have sagt, var, at det var socialdemokratiske folketingsmedlemmer og medlemmer af Europaparlamentet“.

Men det gør ikke udtalelsen sand, så vi venter stadig på en undskyldning fra Lars Løkke Rasmussen og ikke mindst en hæderlig og ærlig valgkamp fra statsministeren og partiet Venstre side!

Lars Løkke strammede kræftallene under mandagsdebatten, så det en meget trængt statsminister, der løj flere gange under duellen med Villy Søvndal på TV2 News, se artiklen på Berlingske.

Jeg stiller spørgsmålet: ” Kan vi overhovedet tro på vores statsminister Lars Løkke Rasmussen?”

Desværre er der ikke hold i overskriften, for Lars Løkke fastholder sin påstand om Socialdemokraterne, bare med andre personer og ord. Lars Løkke har det svært med at erkende sin løgn!

Desværre er der ikke hold i overskriften, for Lars Løkke fastholder sin påstand om Socialdemokraterne, bare med andre personer og ord. Lars Løkke har det svært med at erkende sin løgn!

 Se indslaget DR.dk

 Efterskrift!

Det er 13 år gamle sager med Freddy Blak og Lis Greibe, som statsministeren bruger til angreb på Socialdemokraterne.

Freddy Blak blev opereret i 1997 på privathospital for en discusprolaps for bevare førligheden. Der er ikke oplyst detaljer for Lis Greibe, ukendt Socialdemokratisk MF.

Kilde BT og Ritzau.

 Vi venter fortsat på en undskyldning Lars Løkke!

Share This Post

Skriv et svar