Er der ingen grænser for Dansk Folkeparti…….

Birthe Rønn Hornbech er med i klubben af ministre der vildleder Folketinget.

Birthe Rønn Hornbech er med i klubben af ministre der vildleder Folketinget.

Vores i særklasse mest særprægede minister i VKO-regeringen Birthe Rønn Hornbech har givet oplysning om Røde Halvmånes (Dansk Rødekors) driver børnehjem i Afghanistan. Det er sket skriftligt til Folketinget i forbindelse med en ny lov om hjemsendelse af afghanske børn.

Der er bare den hage ved det, at det kender Røde Halvmåne ikke til! Ergo er det endnu et falsum som et regeringsmedlem bruger til at farve regeringens med, så den fremstår bedre i forhold til vælgerne.

Kan man ikke forvente den normalt tavse minister, som nødigt udtaler sig pressen, giver Folketinget korrekte oplysninger, når der en sjælden gang kommer information fra Integrationsministeriet?

Birthe Rønn Hornbech udtaler til Berlingske,  at hun ikke vil kommentere sagen, men erkender i et brev til Folketinget, at hun “rettelig” burde have formuleret sig anderledes.

Ordet “rettelig” er ved at blive en fast formulering fra Regeringen Lars Løkke Rasmussens ministre, dog strammer regeringschefen sin egen indsats på område fejlinformering med ordene.”Jeg kunne bide tungen af mig selv!”

Det faste støtte parti Dansk Folkeparti vil ikke give integrationsministeren en næse for at vildlede Folketinget, hvilket formentlig skal ses i de vil have lovgivningen igennem Folketinget og de er bange for at miste deres “regeringsmagt” efter et valg.

Er der ingen grænser for Dansk Folkeparti?

Er der ingen grænser for Dansk Folkeparti?

Er der ingen grænser for Dansk Folkepartis tolerance over for misinformation af Folketinget fra regeringens ministre i sin kamp for at bevare sin magt………….

Share This Post

Skriv et svar