Løkkeland og Kemiske Karen……

Årets hykler nr. 1 
Statsminister Lars Løkke Rasmussen, hvis datter er begyndt i 9 klasse på privatskole.

Lars Løkke Rasmussens eget bud på livets egentlige værdier, men det er ikke altid sandheden der tynger statsministeren tanker......

Lars Løkke Rasmussens eget bud på livets egentlige værdier, men det er ikke altid sandheden der tynger statsministeren tanker......

Han er i bogen “Løkkeland” er citeret for følgende:Jeg kan simpelthen ikke udstå den holdning, at man kan være undervisningsborgmester, skoleborgmester, socialordfører eller udvalgsformand, som jeg selv var, og sige, at det kommunale tilbud ikke er godt nok. Jeg kan ikke sidde som ansvarlig for skolesystemet og så selv vælge det fra!”

I samme bog er han citeret for Margrethe Vestagers 2 børn går i privatskole, hvilket er en direkte løgn, for det kender den radikale leder ikke noget til, da hun fastholder, de går i den københavnske folkeskole. Det har de gjort i hele deres skoletid.

Screnshot fra EkstraBladet af Kemiske Karen, et tilnavn som bladet gav hende i giftsagen fra Kommune Kemi i Nyborg.

Screnshot af EkstraBladet artikel om miljø. Kemiske Karen, et tilnavn som bladet gav hende i giftsagen fra Kommune Kemi i Nyborg.

Årets hykler nr. 2.
Det er vores miljøminister Karen Ellemann (Alias “Kemiske Karen”), der nu endeligt har sagt definitivt nej til de australske gifttransporter til Kommune Kemi i Nyborg. Det gør hun med baggrund i “den folkelige stemning“, som hun skriver til den australske miljøminister og kollega. Hun burde aldrig have godkendt dem!

Screenshot fra DR's video om Bertel Haarders raseri i DR før julen 2010.

Screenshot fra DR's video om Bertel Haarders raseri i DR før julen 2010.

Der er flere andre kandidater, som for eksempel vores Indenrigs- og Sundhedsminister Bertel Haarder, men det vil føre for vidt at nævne alle de ministre i VK(O) regeringen der har dummet sig på sit område. En direktør i hans ministerium udtaler de ansatte frygter hans hidsige temperament.

Men det skal nævnes, at under 20% af befolkningen har tillid til Lars Løkke Rasmussen som Danmarks statsminister.

Share This Post

Skriv et svar