Den 1. dag i et nyt år………

Et kik ud i fremtiden……….

For sent i seng og for sent oppe på en nytårsdag, hvor venner og naboer plejer deres sjæl og legeme efter et gigantisk fyrværkeri, som er Tivoli værdig. 

Fyrværkeret i vores by var Tivoli værdigt :-)

Fyrværkeret i vores by var Tivoli værdigt 🙂

Måske er der også tømmermænd efter gårsdagens alkoholindtagelse,så der er tid foran computeren, hvor jeg leder efter spådomme om det nye års begivenheder.

Til min store glæde faldt jeg over denne på Østrogen.dk

Udlandet
Danmark vil altid være tæt forbundet med udlandet i forhold til valg og beslutninger. Og det kommende år er ingen undtagelse med hensyn til udenlandsanliggender, som lægger op til nytænkning. Der er stadig fokus på vores udlændingedebat, pointsystem, og andet, og som stadig vil kræve, at vi tænker i nye og anderledes baner, da verdens forandring ikke kan køre uden om Danmark, uanset hvor meget vi debatterer, sætter regler, skaber vanskelige begrænsninger, eller samarbejdsformer. En ny regering, som vil være den yngste nogensinde, vil også være at skue.

Normalt tror jeg ikke på horoskoper, men jeg læser dem, for det er god underholdning.

Men med denne tekst skal jeg være stærk i troen, for ikke at glæde mig over Lars Løkke og hans samling af upopulære ministre får silkesnoren i 2011.

Det vil glæde mig – og ikke mindst dronningen – at vi igen for sammenhængskraft og sammenhold i Danmark. Vi har ikke brug for skattelettelse til milliardærer i Danmark, men vi har brug for retfærdige og socialt afbalancerede reformer, det tror jeg den nye regering vil kunne levere.

Når vi ser tilbage på næste årsskifte 2012, så tror jeg på vi kan rose regeringen Helle Thorning Schmidt/Villy Søvndal for at have startet en nypolitik med vækst og fremgang for Danmark.

Godt Nytår 🙂

Share This Post

Skriv et svar