Surt

Surt – her ligger jeg syg af feber, halsbetændelse og bihulebetændelse med dynen trukket godt op over min syge krop. Næsen skal pustes konstant og der skal hostes.

Jeg skriver lidt på min weblog. Jeg har da heldigvis min bærbare, så jeg kan gøre det. Det går ikke så stærkt og inspirationen er ikke så stor.

TV2 nyhederne fortæller om endnu et brandattentat på et solcenter i København. Ert det den samme ohg er han kommet i konflikt med underverdenen….. eller er det bare en fortsættelse af indvandrer frustration?

Villy Søvndal, formand for SF, skriver på partiets weblog:
Hizb ut-Tahrir er ikke alene galt afmarcheret – de er simpelthen gået forkert. Hvis de er så fladpandede, at de virkelig ønsker Kalifatet og Sharia indført, så er de simpelthen kommet til det forkerte land. De har intet at gøre i Danmark, og de vil ikke opnå det, de stræber efter“.

og videre…..

Og til dem, som føler sig tiltrukket af Hizb ut-Tahrir, og som nok møder modstand i tilværelsen – nøjagtig som alle andre mennesker møder modstand i tilværelsen: Kom ud af offerrollen. Kom ud af middelalderen. Hav modet til at betjene jer af jeres fornuft. Anerkend demokratiets historiske overlegenhed, anerkend kvinders myndighed og ligestilling, anerkend fornuft og viden som grundlag for at møde andre mennesker. Så skal det nok gå alt sammen“.

Læs hele indlægget her på  sf.blog.com.

Jeg er meget enig med Villy i de tanker, men det må suppleres med en dialog med de unge indvandrere og deres familier, for det er helt uholdbart, at de render rundt på gadernes og brænder biler, affaldscontainere og huse af.

Læs også Informations artikel om Villy Søvndals weblog udtalelser.

Share This Post

Skriv et svar