Mens vi venter på dronningemordet…….

Gennemfører Lars Barfoed dronninge mordet?

Gennemfører Lars Barfoed dronninge mordet?

Det Konservative Folkeparti mister tilslutning i den seneste meningsmåling og er nu nede på den laveste vælgertilslutning i “Mands Minde”. Der er en vælgertilslutning på 4,4% ifølge Metroexpres og YouGov Zepera meningsmåling. Så Det Konservative Folkeparti er på vej til at blive det mindste parti i Folketinget.

Seneste opinionsmåling

Seneste opinionsmåling

På vej til gruppemøde siger Brian Mikkelsen, at Lene Espersen “lige her og nu” er den bedste leder af partiet. (Han har brug for tid til at slå Lars Barfoed i formandsdysten, som er igang i disse timer)

Samme Brian Mikkelsen er programmeret til at fremhæve partiets resultater i regeringen, de 3 skattelettelser, partiets reformideer og afskaffelsen af efterlønnen. Det gør han effektivt, så effektivt, så det virker kedeligt og utroværdigt, det er som om grammofonstiften ikke rigtigt kan komme op af pladerillen!!!

Det, Brian Mikkelsen ikke får sagt, det er han har tabt kampen om formandsposten efter Lene Espersen til Lars Barfoed, der i disse timer kører sig sikkert i stilling, som den kommende formand efter Lene Espersen.

Der er ikke længere tvivl om om Det Konservative Folkeparti får en ny formand, spørgsmålet er bare om det sker når Lene Espersen kommer hjem efter mødet med Hillery Clinton i denne uge eller efter valget, hvor hun skal betale for partiets kommende valgnederlag.

Skal Det Konservative Folkeparti vende udviklingen her og nu, så mener jeg der sker et formandsskifte inden for de næste dage. Der sker samtidig et skifte på den politiske ordførerpost, hvor Henriette Kjær ikke har leveret den forventede vare.

Den forventede vare er synlighed i den politiske debat og gode opinionsmålinger………. Det er en fatal fejl partiet har givet Venstre frihed til kursskiftet om efterlønnen, der er den politiske ordfører medskyldig sammen med partiformanden.

Den nye formand har så godt 3 måneder til at profilere sig selv og partiet inden statsministeren trykker på valgknappen.

Spørgsmålet er derfor, mener Lars Barfoed han kan det???

Share This Post

Skriv et svar