Så gik hun……..

Det måtte jo komme, Henriette Kjær, konservartiv løjtnant, gruppeformand og politisk ordfører for partiet har givet op efter flere ugers pressehetz anført af Dagbladet BT.

Og selvfølgelig er det hendes egen beslutning, ligesom det var med tro følgesvend og våbendrager og tidligere partiformand Lene Espersen, indtil Naser Khader fik talt over sig til journalist. Han sagde, at Lene trak sig efter råd fra den konservative folketingsgruppe, hvilket helt sikkert er sandheden!

Roald Als beskriver i Politiken Henriettes fratræden med enkle midler, en tegning siger mere end mange ord:

Henriette Kjær : Jeg fratræder helt frivilligt...............

Henriette Kjær : Jeg fratræder helt frivilligt...............

 

Selvfølgelig er Henriette blevet rådgivet af folketingsgruppen, sikkert også iscenesat af “Ekviperingshandleren” Lars Barfoed, for hun stjal focus fra ham ved fremlæggelsen af “Efterløns Reformen” på Marienborg i går.

Det går stærkt med magtskiftet i Det Konservative Folkeparti.  I går var overskrifterne i dagspressen:

Overskrift i Kristeligt Dagblad den 25. januar 2011.

Overskrift i Kristeligt Dagblad den 25. januar 2011.

 

Brian Mikkelsen er nu isoleret i magtkampen om lederposterne i partiet indtil videre af Lars Barfoed, der vandt både 1. og 2. halvleg. Nu står der kun kåringen tilbage af Lars Barfoed på det ekstraordinære landsmøde.

Men Lars Barfoed skal præstere en godt (bedre) valgresultat end der er udsigt til idag. Fremfor alt skal der komme bedre opinionsmålinger inden for meget kort tid, ellers bliver nedsmeltningen total i “Det Konservative Folkeparti”.

Jeg glæder mig til næste akt i soapoperaen – “Kaos i den konservative folketingsgruppe”.

Share This Post

Skriv et svar