Danske erhvervsledere begår landsforræderi!!!

Det er Venstres Troels Lund Poulsen, der udtaler det til Berlingske i dag!

Men hvad er årsågen til Venstres skatteminister siger det?

Jo……..
der er erhvervsledere, der roser SF’s vækstplaner for det danske samfund, det er faneflugt og landsskadeligt siger Troels Lund Poulsen, for det er kun tilladt for danske erhvervsledere, at følge den borgerlige regerings politik og anbefalingerne fra DI (Dansk Industri, DA (Dansk Artbejdsgiverforening) samt Dansk Erhverv.

Troels Lund Poulsen siger til Berlingske:De gør det kun, fordi de får penge. Alle de virksomheder, som støtter SF, gør det kun, fordi der er penge til dem selv. De står og stikker poten frem. Det undrer mig, at erhvervsfolk vil basere deres økonomiske virksomhed på det.

De virksomheder skader det samlede erhvervsliv“.

Kære Troels!

Har du tænkt på det kunne være en fornuftig politik SF har lagt ud med i deres vækstplan, så det er derfor progressive erhvervsledere i Danmark støtter den?

Tag dine formørkede venstre valgbriller af og deltag i en sober politisk debat om en vækstpolitik, der gavner Dansk Erhvervsliv, det fortjener den danske befolkning og ikke mindst det danske erhvervsliv.

Vil du ikke det, så anbefal din politiske chef at udskrive et hurtigt valg, så vi kan få en ny regering og en ny skatteminister, der er intereresseret i at føre en dansk vækstpolitik.

Share This Post

Skriv et svar