Ny skærm

Jeg har fået en ny skærm til min pc’er. Det er skønt at være fri for det store skrummel af en analog monitor.

I går var det syndflod i Ansager. Da vi kom hjem fra Bilka, så måtte vi bruge en paraply for at komme ind fra bilen, selvom vi havde parkeret den lige foran døren sådan regnede det.

Vi har fået 38 mm vand indtil klokken 20:00 i går aftes. Det stemmer ikke overens med de regnmængder, som DMI oplyser, men det var tordenbyger med meget store dråber, så jeg stoler på min regnmåler.

Jeg har taget en fridag i dag fordi jeg ville på camping, men jeg mener skyerne hænger for lavt til det er sjovt.

 

 

Den hvide kattekilling

 

Vi betragtede den hvide vilde kattekilling i går i et ophold mellem regnbygerne, da den forsøgte at komme op på fuglebrædtet. Det er fantastisk så snu en kat er, men den måtte give op til sidst.

Den må være sulten, det pirer til min dårlige samvittighed, men jeg kan ikke redde samtlige vilde katte i Ansager.

Ølgod Kommune – Henning Hillingsø afviser vores problem med vilde katte, med kommentaren: “Du kan da bare få dem aflivet hos dyrlægen. Ølgod Kommune vil ikke betale for bortskaffelse af vilde katte, det har politikkerne besluttet“. Citat slut.

 

Share This Post

One thought on “Ny skærm

  1. Du har ret i at du ikke kan redde alle vilde katte i din kommune men du havde mulighed for at redde denne ene lille kat og det ville kun koste dig turen til dyrlægen, som kan få dækket omkostningerne gennem Dyrenes Beskyttelse eller Kattens Værn. Jeg har selv hjulpet katte hvor netop Dyrenes beskyttelse har dækket de få kroner det koster. Forøvrigt er det et forsøg at lægge pres på din kommune for at der kan indføres en hjælpeordning der også, der er nemlig ikke tale om særligt mange penge set i forhold til de penge kommunerne ofte smider væk til unødige ting i øvrigt.
    Sorry for den lange kommentar men jeg elsker dyr og så gerne at flere mennesker blev indvolveret i dyrenes sag.
    Hej fra Tove

Skriv et svar