Hjorten er forarget………

Hjorten tordner mod spindoktorer......

Hjorten tordner mod spindoktorer......

Finansminister Claus Hjort Frederiksen ryster på hovedet af tanker om nyt magtfuld samordningsministerium og op mod tre spindoktorer per minister, hvis S og SF kommer til magten.

Ritt Bjerregaard er skeptisk overfor mere spin. “Politiseringen ville man komme til livs ved at have embedsmænd i den klassiske rolle og så nogle poliske rådgivere, der forsvandt med ministeren,” siger hun alligevel til Berlingske.

Nu kan det ikke undre nogen, at den iltre finansminister Claus Hjort Frederiksen er på mærkerne, når han ser et halmstrå flavre i vinden. For det er jo netop, det der er tale om og det har regeringen hårdt brug for.

Berlingske har gjort sig nogle tanke og måske har de en anonym kilde, der har plantet en historie, uden at Berlingske har tjekket op på den, for deadline skal overholdes.  Det kunne være en politisk modstander?

Og måske har Berlingske ret?

Men avisens artikel lider af en meget iøjnefaldende svaghed, for den kan ikke bekræftes af oppositionen. Og forøvrigt så man som opposition med de meningsmålinger, der har været i lang tid, dybt seriøs, hvis man gør sig nogle overvejelser omkring en eventuel magtovertagelse, alt andet er useriøst!

Måske var det bedre Claus Hjort Frederiksen brugte noget tid på at rette regnefejlene op i Finansministeriet?

Share This Post

One thought on “Hjorten er forarget………

Skriv et svar