Det er ikke en aprilsnar!

Post Danmark hæver taksten for A-breve med 45%!

A-Breve stiger 45%

A-Breve stiger 45%

A-brevet bliver ikke lagt i graven, men vil ændre status i løbet af to-tre år. Det vil blive brugt til det lidt mere “lækre budskab på rette tidspunkt“. A-brevet får en mere særlig status, måske med retro-effekt,” siger Henrik Larsen, chef for Privatkunder, som omfatter små og mellemstore virksomheder.

Det har han måske ret i, måske ikke, men det står fast jeg nok skal forvente mine fødselsdagskort og andre private beskeder fremover kommer via min e-mails, som indtil videre er gratis at sende. Skal man sende invitation ud til en fødselsdag kan portoudgiften hurtigt løbe op i anseelige beløb.

Men Post Danmark får styret sin produktion hen mod 2 ugentlige ombæringer til private kunder og om kort tid skal vi være glad for at få post 1 gang om ugen, eller måske skal vi selv hente den på anviste steder i boligområdet om kort tid?

Share This Post

Skriv et svar