Hvad hjertet er fuldt af, løber munden af med……..

Under en generalforsamling i partiet Liberal Alliance i Nordjylland for en uge siden sagde Villum Christensen blandt andet om Venstres statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) :
Så I ham med Obama forleden? Hver anden gang man ser Løkke på tv, ligner han én, der lige er blevet slæbt ud fra et værtshus,”. Set på Nordjyske StiftsTidende 27. april 2011.

Ordene førte blandt andet til et læserbrev af Arne Gundersen i Nordjyske Stiftstidende, der kaldte Villum Christensens ord for en »dumsmart bemærkning«.

Villum Christensen (LA) beklager udtalelsen om statsministeren, fremsat på en generalforsamling i Nordjylland.

Villum Christensen (LA) beklager udtalelsen om statsministeren, fremsat på en generalforsamling i Nordjylland.

Villum Christensen svarer i et læserbrev i samme avis den 31. marts 2011:
Når bemærkningen står alene, og man ikke kan se det glimt i øjet, som jeg rent faktisk havde, da jeg kom med bemærkningen – så virker det dumsnart. Og det vil jeg selvfølgelig gerne beklage. Når man holder et uformelt, mundtligt oplæg uden manuskript, kan man let komme til at sige ting, som på skrift lyder helt forkert!”

Det er så ikke kun BT , EkstraBladet og de andre medier, der kan se vores statsminister lever et hårdt liv med en enkelt eller to fadbamser og alt for lidt søvn. Det er selvfølgelig statsministerens eget valg, hvor meget han vil sove og hvor meget han vil drikke, men det må ikke blive et problem for hans embedsførelse, som landets statsminister.

Når det ligefrem tages op på politiske generalforsamlinger, så langt væk som i Nordjylland, så må det være et problem i Christiansborg kredse, for ellers ville Villum Christensen ikke omtale det i sit “UFORMELLE” indlæg, hvor jeg går ud fra han deltog i sin egenskab som medlem af Liberal Alliances folketingsgruppe og tillige spidskandidat til det kommende valg.

Desværre for Villum Christensen var der så Arne Gundersen, som måske ikke er helt overbevist om Liberal Alliances fortræffeligheder efter den generalforsamling, der går i pressen med sine synspunkter om V.C. indlægget. Det er ikke nemt at holde mund med tilbagevirkende kraft!

Share This Post

Skriv et svar