Thomas Larsens regeringstro spin…………….

Thomas Larsen forsøger i Berlingske med positive ord at gøre det odiøst, at S+SF forbereder sig på en magtovertagelse efter VK(O) regeringen med Lars Løkke, der endnu ikke har slået til som leder af VK(O)regeringen.

Statsministeren og landets leder Pia Kjærsgaard - indsat Thomas Larsen, der bedriver spin i Berlingske for at holde dem ved magten.

Statsministeren og landets leder Pia Kjærsgaard - indsat Thomas Larsen, der bedriver spin i Berlingske for at holde dem ved magten.

Thomas Larsen skriver:
Budskabet fra Socialdemokraterne er klart: Thorning er 100 procent klar til Statsministeriet, når nu de selv skal sige det. De seneste dage har flere aviser kunnet fortælle, hvordan S-formanden vil gribe opgaven an som regeringschef. Hun fører samtaler med internationale rådgivere for at sikre en velordnet magtovertagelse, og hun vil som ny regeringschef i den grad sætte sig for bordenden.”

Han fortsætter:
Men man ved også, at mange vælgere er bekymrede for, om Helle Thorning og kampfæller er dygtige, indsigtsfulde og kompetente nok til at lede nationen. Den ubehagelige kendsgerning er, at stort set ingen på holdet – inklusive Thorning – har prøvet det.”

Det er her Thomas Larsen prøver at dosere sin og borglig lejrs angrebsflade, nemlig at gøre sine politiske modstandere utroværtige og uerfarne og forherlige sine egne, som de erfarne og indsigtsfulde politikkere. Her går Thiomas Larsen, tidligere spindoktor for “De Konservative” helt galt i byen.

Lars Løkke har trods sine erfaringer som minister – en kuldsejlet kommunalreform bag sig, en sundhedspolitik med etablering af sygeforsikringer med fradrag i skatten, en sygehusreform, der hænger, et skattestop, hvor skatten er hævet over 295 gange. Et kuldsejlet forhold til dansk landbrug, der hører med til hans Lars Løkkes meriter. Det behøver vist ikke den store ministererfaring at leve op til Lars Løkke Rasmussens politiske bedrifter gennem indenrigs- og sundhedsministeriet over finansministeriet for at ende som indsat statsminister.

Og så er det jo ikke sandheden en kommende regering vil stå uden minister erfaring, for selvom Thomas Larsen forsøger at give vælgerne indtryk af de tidligere ministre ikke vil indtræde i kommende regering, så er utopi at tro på Margrethe Vestager og Marianne Jelved fra De Radikale, Mogens Lykketoft fra socialdemokraterne sammen med nogle af de tidligere ministre, der ikke er medlem af Folketinget dags dato, ikke vil indgå i en kommende regering ledet af Helle Thorning Schmidt?

Den holder ikke Thomas Larsen, du må holde op det letkøbte spin 🙂 Det er for stor en opgave du har påtaget dig!

Share This Post

Skriv et svar