Har Liberal Alliance overhovedet en etik og moral?

Ingen midler lades i stikken for at vinde det kommende valg i Liberal Alliance…………….

Alle midler bruges i en beskidt valgkamp!

Alle midler bruges i en beskidt valgkamp!

Du kan havne bag fjendens linier hos Socialistisk Folkeparti og Socieldemokratiet. Du kan blive sendt ud og debattere på for eksempel Politiken og Berlingske. Du deler en hemmelig Lounge med andre spillere.

Det er nogle af salgsargumenterne fra Liberal Alliance for at sælge et “PC-SPIL” der skal ødelægge modtandernes valgkamp med partiets centralt styrede valgkampagne.

Det pakkes ind i et uskyldigt udseende spil, som primært henvender sig til det yngre vælgersegment. Men har partiet ikke en moral og en anstændig indgang til den kommende valgkamp, hvor man respekterer de vigtigste regler i et demokrati, nemlig respekten overfor andres politiske synspunkter og politiske mål?

SAXO Bank og Liberal Alliance er på vej ind i de mest beskidte amerikanske valgmetoder med disinformation og sabotage mod andre politiske partiers valgtemaer med denne Facebook Applikation.

Anders Samuelsen, tag dog afstand fra denne fremgangsmåde og før en sober valgkamp, hvor det er argumentet, der får vælgerne til at stemme på dig og dit parti. Det er argumentets magt, der gør vi siden grundloven kom til i år 1848 har haft et demokratisk samfund i Danmark. Ødelæg det ikke!

Share This Post

Skriv et svar