Den muslimske prædikant Bilal Philips?

Den omstridte muslimske prædikant Bilal Philips har mange modstandere i Danmark. Det kunne ses i dag på Nørrebro i København, hvor mange var mødt op for at demonstrere mod hans tilstedeværelse og synspunkter.

Vores klima- og energiminister Lykke Friis var mødt ind på en fridag for at tale mod den omstridte prædikant. Det er hendes valg, hvad hun vil bruge en søndag på, men hold det lidt op mod hvad prædikanten faktisk sagde i København og ikke hvad medierne skrev om på forhånd. Han sagde faktisk til de unge mennesker, at de skulde overholde dansk lovgivning og dem der drømte om indførelse af sharialovgivning i Danmark var idioter. Han sagde uden for mødesalen: “Jeg går ind for fredelig sameksistens“.

Der var vel 10-15 unge vildfarne muslimske mænd der råbte slagord om lovprisning af sharialovgivning i Danmark.

En af dem, Adnan Advic,  udtalte til TV2:Én, der ikke går ind for sharia, er ikke muslim. Sådan er det. Det er budskabet i dag fra os muslimer. Vi går ind for sharia. I går ind for dyresex. Vi går ind for sharia!”

Han har en pointe med hensyn til dyresex, men det tager jeg op til debat på et andet tidspunkt.

Set i forhold til der er over 500.000 muslimer i Danmark, så mener jeg medierne og Lykke Friis har overeageret i denne sag, for hvad er 15 ekstreme muslimer mødt op på Nørrebro en søndag eftermiddag ud af den samlede muslimske menighed i Danmark?

Jeg vil fortsat hævde, det er godt for vores ytringsfrihed i Danmark, at den omstridte muslimske prædikant Bilal Philips fik lov at tale i går, selvom en talsmand for Islamisk Trossamfund sagde i går, at han fortryder, at de har indvitereret Bilal Philips.

Jeg mener dog, Islamisk Trossamfund skal meddele officielt ud, at de tager afstand fra en ekstremistisk trosudøvelse af Islam i Danmark og især at trossamfundet tager afstand fra de 10-15 unge mænds ønske om indførelse af sharialovgivning i Danmark.

Jeg venter på den udmelding………

Share This Post

Skriv et svar