S+SF 2020 plan

Mens vi venter på 2020 planen fra Socialdemokraterne og SF, så hamrer Venstres  Karsten Lauritzen løs på den. Det gør han i Venstres nyhedskanal – TV2 News, der har Venstres tidligere spindoktor Ulla Sønderggaard som chef.

Han buldrer frem med øget skatte i S+SF 2020 planen uden at kende til planen, hvilket ikke kan anses som særligt objektivt, men snarere ses som en start på en massiv skræmmekagne sat i værk af Venstres partiorganisation, financieret af de store danske erhevsvirksomheder og banker. Derfor mener jeg venstre skulle så planen før de underkender den.

Christine Antorini skriver ida på sin facebook side:
Vi offentliggør i S-SF idag vores 2020-vækstplan for at få Danmark ud af den økonomiske krise. Vi giver vores bud på, hvordan vi kan investere og arbejde os ud af krisen i stedet for VKO’s nedskæringsvej”.

Der er pressemøde om S+SF 2020 planen klokken 13 i dag.

TV2 mener, der er planer om:

  • Fremrykke offentlige investeringer for at få flere i arbejde.
  • Tvinge kontanthjælpsmodtagere i arbejde efter en måned.
  • Lade prisen på cigaretter stige.
  • Indføre millionærskat og ekstra skat for bankerne.
  • Udskyde lettelser i topskatten.
  • Give ekstra muligheder for uddannelse til faglærte.
  • Give rentefrie lån til virksomheder, der investerer i forskning og udvikling.
  • Fjerne skattefradraget for sundhedsforsikringer.
  • Spare på forsvaret og i stedet bruge 1,5 mia. kr. på en sikkerhedspulje.
  • Lave en vækstpakke til klima- og velfærdsteknolog.
Share This Post

Skriv et svar