Bertel Haarders plan afsløret som genbrug!

Regeringen har fremlagt en samlet plan med 65 initiativer, der skal gøre det mindre bøvlet at være dansker. Men en nærlæsning af planen viser, at meget af det nye i den nye plan ikke er så nyt alligevel.

Regeringen har fremlagt en samlet ”Væk med bøvlet” pakke med 65 initiativer, der skal gøre det mindre bureaukratisk at være dansker.

For eksempel skal byggeri af små carporte under 35 kvadratmeter ikke længere anmeldes til kommunen, pas og kørekort skal kunne fornys uden fremvisning af dåbsattest, og ellers sortarbejdende pensionister får nu lov til at tjene 10.00 kr. skattefrit, når de giver en hånd med i de private hjem 

Bertel Haarder afsløret i genbrug................

Bertel Haarder afsløret i genbrug................

Jeg offentliggjort afskaffelsen af 65 rwegler. Og vi kører videre, fastslår indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder tirsdag morgen over for TV 2 News. 

Det lyder rigtig godt, men de skrappe journalister har afsløret de fleste initiativer er “gammel vin på nye flasker” fra såvel Bertel Haarders som Inger Støjbergs departementer.

17 af punkterne slog beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) sig stort op på for tre uger siden, da hun indgik en politisk aftale om mindre bureaukrati i beskæftigelsesindsatsen. 

Og flere af punkterne præsenterede Bertel Haarder selv tilbage i midten af marts i sin ”Væk med bøvlet”-plan.

Regeringen har et bohov for at profilere handlekraft her inden valget udskrives, så er det brandærgerligt Bertel Haarder afsløres i fusk “væk med bøvlet”…………. Læs selv folderen fra Indenrigsministeriet  🙂

Se Beskæftigelseministeriets aftale fra den 4. maj 2011, hvor mange indgår i Bertel Haarders 65 nye initiativer om “Væk med Bøvlet”.

Citat fra ministeriets hjemmeside:
“Regeringen (Venstre og De Konservative), Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Liberal Alliance og Kristendemokraterne har indgået en aftale med 44 initiativer, der skal fjerne bureaukrati i beskæftigelsesindsatsen. Aftalen rydder op i overflødige regler og bureaukrati, så mennesker uden job kan hjælpes tilbage på arbejdsmarkedet hurtigst muligt”.

Var der nogen der sagde “Kejserens nye klæder?”

Share This Post

Skriv et svar