Jeg anbefaler………..

Jeg “faldet” over en blog skrevet af Henrik Støvring, der skriver:

På vegne af Karen Jespersen, Søren Pind og DF-United (Krarup, Langballe, Messerschmidt, Kjærsgård, med flere)For at afgøre din ret til ytringsfrihed har vi som en hjælp til dig udformet nedenstående spørgeskema!

Er du enig med DF?

Hvis JA: Fortsæt til Mål.
Hvis NEJ: Vælg en af følgende:
1. Jeg stemmer til venstre for Venstre (inkluderer også Konservative og Liberal Alliance)
Du må være halal-hippi med din landsskadelige virksomhed, og du bør overveje, om du fortsat er interesseret i dit danske statsborgerskab. Vi ved endnu ikke hvordan, men vi arbejder på at få din gruppe nævnt i en lov om udvisning af kriminelle uden retssag. Du bør selvsagt ikke ytre dig i mellemtiden.
2. Jeg stemmer på Venstre
Godt forsøgt, men du kan ikke både stemme på Venstre og være uenig med DF – kontakt Birthe Rønn for nærmere oplysninger.
3. Jeg stemmer på DF
Hvad venter du på? Ryk direkte til mål – med mindre du er en kommunalpolitiker, som synes din virkelighed ikke passer med ledelsens udmeldinger. Du vil da snarest blive smidt ud af partiet, og du bør starte forfra på denne vejledning.

Jeg anbefaler at læse dette indlæg på Henrik Støvrings blog , der er skrevet med humor.

Share This Post

Skriv et svar