Blærerøven mangler pli´

Mads “Blærerøv” Christensen mangler totalt indføling og pli’ i forhold til terrormassakren i Oslo. Han buldrer ud i en klumme i EkstraBladet med ordene: ” Hvorfor var der ingen, der forsøgte at stoppe ham? Hvorfor er der ingen, der har kastet sig over ham i ildpauserne og givet ham et uskadeliggørende gok i nøden med en pind?

Mads Blærerøv Christensen mangler totalt forståelse for terroraktionerne i Norge, det får han at vide på sin Facebook profil.
Mads Blærerøv Christensen mangler totalt forståelse for terroraktionerne i Norge, det får han at vide på sin Facebook profil.

Magen til smagløshed og “medielider”, det har jeg ikke set før. Og jeg håber aldrig det sker igen! Hvis Mads selv havde stået på den norske ø – Utøya – og kikket ind i en maskinpistol holdt af en højreekstremistisk, kold, blond nordmand, tror jeg ikke han havde kastet sig over terrorristen for at redde de unge mennesker!

Næ, “den medie liderlige Blærerrøv” havde kastet sig i vandet og svømmet ind til fastlandet i største hast, uden anden tanke end redde sit eget sølle skrog…….

Det at redde sig selv omtale på beskostning af 68 døde børn og unge, der er usmageligt, så er det sat på plads. Jeg køber ikke Mads Blærerøv Christensens bøger eller foredrag fremover……

Hans Facebook profil giver ham en på hatten for hans synspunkter i klummen på EkstraBladet.

Et par eksempler:

 Troels Houstrup
Det var børn/unge ligesom dine egne ude på den ø. Mange af dem var i deres telte, da de hører noget der lyder som skud. De kommer ud og ser så en fuldvoksen politibetjent i fuld udrustning komme gående i deres retning – med et skævt smil som også du mestrer til perfektion. Pludselig begynder politibetjenten at henrette alle på sin vej…”

Else Jacobsen
billedet er vel valgt – du burde have dem om dine hænder og lukkes ude af samfundet – til sådan en som dig burde vi stadig kunne landsforvise borge men hvilken land ville tage mod sådan en som dig? ingen vel jeg tro syge stoder“.
 
Jan Larsen
Du er absolut reduceret til endegyldig medieluder og topidiot. Tag ind og performe dit synspunkt en Lørdag aften på strøget og vis den kampånd du selv efterlyser: Du får brug for den !! Det her var toppen, du er en latterlig nar” !
 
Søren Madsen
Ja, og hvorfor holder du – bare for en gang skyld – ikke din store latterlige kæft, din klovneudsmykkede klaphat! Du stinker!”
 
Det var de 4 første indlæg på “Blærerøvens profil” i skrivende stund, det fortsætter flere sider ned med lignende indlæg, så danskerne har taget afstand fra hans synspunkter i klummen på EsktraBladet med stor styrke…..
 
Jeg anbefaler dig at læse denne blog om samme emne………
 
Share This Post

Skriv et svar