Et synspunkt fra Ringkøbing…….

Det ville klæde Lars Løkke, hans parti og regeringen, om man fokuserede på egne evner i stedet for på mangler hos modstanderen.

Det skriver Søren Christensen, chefredaktør på Dagbladet Ringkøbing-Skjern i dag og han fortsætter på bladets lederplads:

Så har Venstre og statsminister Lars Løkke Rasmussen for alvor skudt valgkampen i gang efter partiets sommergruppemøde på Bornholm.

Og det med noget af et vådeskud, må man desværre konstatere.

»Kig bag facaden«, er overskriften på kampagnen, der ruller ud over i Danmark i denne uge.

Hele idéen er med hjælp af fotos af SF’s leder Villy Søvndal og socialdemokraternes statsministerkandidat Helle Thorning-Schmidt samt spørgsmål til oppositionens økonomi at så tvivl om de rødes økonomiske plan for Danmark.

»Kære Helle og Villy«, begynder Venstre, men den høflige indledning er sarkasme og kun begyndelsen på en rendyrket angrebskampagne”.

Niels Krause-Kjær – Venstres politiske hofjournalist og hofblogger, forsøger på sin blog, at retfærdiggøre Venstres skræmmekampagne med de stjålne billeder. Men der kommer snart nye meningsmålinger, som kan fortælle Venstre, mig og politiske kommentatorer og spindoktorer, om det er vejen frem i dansk politik.

Jeg håber de viser, at det kan betale sig, at man fokuserer på egne evner i stedet for på mangler hos modstanderen. Det bliver jeg personligt klogere på og mere tilfreds med.

 

Nu håber jeg ikke videoen krænker ophavsret eller lignende, men den kun giver en karrikatur på Venstres skræmmekampagne.

Jeg vil gerne høre hvilke initiativer Venstre kommer med i den næste 4 års valgperiode, hvis partiet mod min forventning stadig sidder på regeringsmagten!

Skal sygehusene privatiseres?
Hvormeget vil Venstre gældsætte Danmark indtil år 2020, selvom finansministeren ikke vil tale om det på TV2 News?

Det var kun to spørgsmål, men der kan stilles mange flere.

Min opfordring til Venstre er, kom frem med Jeres politik og lad mig tage stilling til den ved det kommende folketingsvalg. Det vil være bedre end almindeligt tyveri af billeder fra Jeres politiske modstandere.

 

Share This Post

Skriv et svar