Det Konservative Folkeparti er sendt i skammekrogen af Pia!

Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti er meget vrede over Lars Barfoeds (K) og Margrethe Vestagers (R) åbenlyse flirteri i valgkampen.

Pia Kjærsgaard skriver i nyhedsbrevet:
Måske skal Det Konservative Folkeparti til at skifte navn?

Det med ”folkeparti” giver måske vælgerne mindelser om det ”forkerte” folkeparti, og så lyder ”radikal” da meget bedre. Eller måske KonservativtRadikale, eller RadikaleKonservative? Uanset hvordan navnet sammensættes, kan jeg ikke rigtigt få det til at give mening. Det kommer til at lyde så selvmodsigende og tåget. Nøjagtigt som det konservativt-radikale parløb i virkelighedens verden.

Nu siger de, at det handler om samarbejde over midten, og i medierne betragtes det som alletiders kioskbasker. 

Men jeg husker valget i 2007.

Dengang gik Ny Alliance præcis til valg på et opgør med blokpolitikken. Og partiet fik hurtigt medvind, fordi danskerne var trætte af blokpolitikken. Men det floppede totalt.

Anderledes er det ikke i dag, hvor meningsmålinger ligeledes viser, at et flertal af danskerne ønsker blokpolitikken afskaffet.”  

Men det, der er anderledes Pia Kjærsgaard, deter du og folkepartiet har trukket kortet med fremmedhad og stramninger af udlændingepolitkken allerede på 3. dagen efter valgets udskrivelse!

Det tyder på en hel del panik i Dansk Folkepartis valgkontor, for det skulle være trukket i de sidste dage før valget. Nu risikerer du og Folkepartiet, at dit trumkort dør før den sidste partilederunde før valget – og dermed mister sin værdi.

I dag skærpes kravet fra DF til Lars Barfoed, nu skal han stoppe med flirteriet Margrethe Vestager, for gør han ikke det, så er der ikke plads i regeringen til ham efter valget. Men forudsætter det ikke, at Dansk Folkeparti har vetoret overfor statsministeren, som partiet har haft det de sidste 10 år?

Partiet udtaler: “De konservative har ingen fremtid i en borgerlig regering“.

Vi har fyret Lars Barfoed én gang. Så blev han desværre taget til nåde. Nu må det være tid til at fyre ham og de konservative én gang for alle,” siger Dansk Folkepartis forsvarsordfører, Ib Poulsen.

Jeg har svært ved se der er en vej tilbage for De Konservative og Lars Barfoed, når nu liget er kommet ud af skabet. Selv i Venstre ulmer uroen om samarbejdet med Dansk Folkeparti. Det kun fordi statsministeren har kvalt debatten om samarbejdet med DF, det endnu ikke er brudt ud i lys lue.

Der er intet som en vred mor og det er endnu værre, når hun er jalou!

Det kan godt være Dansk Folkeparti skal vænne sig til at have mindre magt i det nye Folketing.

 

 

Share This Post

Skriv et svar