Sundhedsforsikringer er ikke til alle!

Lars Løkke og Venstres topministre fortæller, at sundhedsforsikringerne er til alle, men praksis viser noget andet.

Ugebrevet A4 har afdækket sagen i deres seneste nyhedsmail, hvor der skrives:

Sundhedsforsikring: Kun til chefer, ikke til medarbejdere
Store, private firmaer, som ISS og Danish Crown, giver udelukkende deres højtlønnede funktionærer en sundhedsforsikring. Rengøringsansatte og slagteriarbejdere i samme firma får ingenting, og må stå i kø til behandling på offentlige sygehuse, hvis ryggen værker. Det betyder, at de private sundhedsforsikringer ikke kommer samtlige ansatte til gavn, som ellers var regeringens argument for et skattefradrag, siger ekspert.”
 
Senest i februar i år forsikrede sundhedsminister Bertel Harder fra Venstre Folketinget om, at ordningen kommer alle til gode.Han sagde dengang:Skattefritagelsen af sundhedsforsikringer har sikret, at flere har adgang til de ydelser, som sundhedsforsikringerne omfatter. Det øger altså ikke uligheden. Tidligere var det kun dem på direktionsgangen, der havde den mulighed.”

Jeg mener, at der er for mange gange Venstres ministre tages i direkte forkerte oplysninger til både Folketinget og pressen til det kun kan være fejl. Derimod er det en bevidst strategi fra regeringens side, at den misinformerer befolkningen om dens politik.
 
 
 
Share This Post

Skriv et svar