En tur i Ansager på en skøn efterårsdag!

Der er mulighed for at se på kunst fra Vestjylland i de kommende syv uger i Janus Bygningen i Tistrup. Der er nu 29. gang, at kunstnere fra Bredebro til Vemb viser, hvad det yderste Vestjylland har at byde på.

Det kan man bruge på at få en undskyldning til nyde det gode efterårsvejr, for så kommer man væk fra sofa og TV.

Men jeg er privilligeret, for jeg kan gå ud i min have, der ligger i Ansager!

Solstrejf gennem løv

Den er flot med høje løvtræer, hvor der er strejf af solskin, der står ned mellem trækronerne. Solstrejfene rammer græsplænen med det visne løv og de mange svampe, der lige nu skyder op i den.

Men jeg kan også gå ud på stien og lidt ned af den, så møder Ansager Å mig og den er smuk lige nu med et flot efterårslandskab samt en kraftig strøm. Bliver jeg stående her lidt for at betragte fårene, der går i indhegningen, så oplever jeg en fisk springe i åen og det er altid en spændende oplevelse!

Den eneste skygge der lige nu hviler over mig i Ansager, det er Hotel Ansager der lukker. En institution midt i byen, som måske bliver solgt til andet formål? Eller skal måske bliver stående som ruin i et stykke tid fremover?

Nå, men det kan ikke ødelægge oplevelsen af min smukke efterårsdag, som jeg oplever netop nu. Jeg går videre med min lille pudelhund for at mærke naturen!

Share This Post

Skriv et svar