At ryge og ikke ryge………..striptease for Venstre og Sophie Løhde!

Sophie Løhde (V) deler seng og bord med en anden skandalepolitiker Troels Lund Poulsen (V), der har en sag om læk fra Skatteministeriet.

Sophie Løhde (V) deler seng og bord med en anden skandalepolitiker Troels Lund Poulsen (V), der har en sag om læk fra Skatteministeriet.

 Foto: VKO’s Satire TjenesteLars

Løkke Rasmussen må for en stund stige ned fra sine Stauning-meningsmålinger og betale for leje af et stk. statsministeriel rygekabine inkl. barstole, pris 154.000 kroner, som skatteyderne betalte.

Det kunne ikke være anderledes efter at Venstre kritiserede en lignende rygekabine til den nye fødevareminister Mette Gjerskov (S),pris 34.000kroner som skatteyderne betalte og senere fik refundret da mediepresset blev for stort af Mette Gjerskov (S) personligt.

Her viste Venstres Sophie Løhde hvor uskønt politisk rygcrawl kan se ud. Hun nåede at indlede et voldsomt moralsk angreb på Gjerskovs omgang med skatteborgernes penge, inden nogle forklarede hende om partiformandens egne rygevaner i Statsministeriet. Ups! Det blev til et ynkeligt defensorat om, at den nye regering var mere imod rygning end den tidligere. Her blev regningen på de 154.000 kroner til Lille Lars fra Græsted reelt sendt afsted“, det skriver Niels Krause-Kjær på sin blog i Berlingske.

Det er på tide du (Niels Krause Kjær) reflekterer lidt over Venstres politiske strategi og politiske plattenslageri.

Det er alment kendt, at dobbelmoral er godt og dobbelt moral er dobbelt så godt, det er jo lige netop det, der har kendetegnet Venstre og Lars Løkke siden han tabte taburetten i hjørnekontoret på Christiansborg.

Han lovede en konstruktiv opposition og hvad har han leveret?

En masse tom retorik og intet, der kan bringe dansk politik ud af det morads som VK-regeringen har skabt gennem ti års borgerlig blokpolitik.

Men at du, som tidligere spindoktor for “telefonboks partiet” – De konservative – kan ynke over Lars Løkke, Venstre og Sophie Løhde må smage sin egen medicin, det er ynkeligt.

Det er vist på tide du og alle de andre politiske journalister og kommentatorer begynder at skrive om politik og samtidig man begynder at behandle “Lille Lars fra Græsted” og Venstre på lige fod med med regeringen og især Helle Thorning, der klandres for at udtale “Jeg er mor på livstid og statsminster så længe danskerne ønsker det”.

Det har man kunnet åle hende for i alle danske medier, det er usselt. Hvem har patent på det citat, Lars Løkke,  Helle Thorning, eller måske en helt anden?

Men det skal glæde mig hvis du kan lægge en helt ny stil, Niels, nemlig at nu skriver de danske medier om politik.

TV2 indretter rygekabine i foyeren.

TV2 indretter rygekabine i foyeren.

TV2 – Venstres TV-kanal nummer 1 – de er ved at etablere rygekabine i foyeren, men TV-stationen har jo ofte besøg af “Lille Lars fra Græsted”.

 Og hvorfor kommer det frem nu?

Go News skrev om Lars Løkkes rygekabine allerede den 18. december 2011.

 

Share This Post

Skriv et svar