Mere ulighed?

Vi kan lse i dagspressen:”Uligheden m meget gerne vokse, hvis bare det skyldes stigende velstand, mener Venstres finansordfrer Peter Christensen. For et r siden var socialministeren tt p at blive fyret for lignende udtalelser“,Citat slut.

Samtidigbengter denPeter Christensen i Folketinget, at der er historisk lav vkst i Amters- og kommuners vkst p trods af der er frt dokumentation for det.

Jeg forstr, at det er “Venstres kongstanker” Peter Christensen forfgter, selvom regeringschefenbengter det i folketingsgruppen. Der er uanset hvilke strategier Fogh vlger for at bevare regeringsmagten, langt ind i venstres bagland sympati for Peter Christensens og socialministerens synspunkter.

Det skal vi huske ved et kommende folketingsvalg. Gud fri os fra Venstre og dets sympatisrer.

Share This Post

Skriv et svar